• Lovište

  Ловиште "Каменица"

  Ловиште "Каменица" је пуно разноврсне дивљачи.
  Конфигурација терена је брдско-планинска што представља идеално станиште за крупну дивљач!
  Више о ловишту

 • Divljač

  Трофејна дивљач

  Велики број трофејне дивљачи је потврда домаћинског газдовања у нашем Ловачком удружењу.

  Више о дивљачи

 • Lovni turizam

  Ловни туризам

  Велики број ловаца туриста у нашем ловишту доказује да су услови за ловни туризам идеални!

  Више о ловном туризму

 • Sekcije

  ЛУ "Карађорђе" Топола
  организовано је у
  4 секције

  Активне секције доприносе квалитетном функционисању Ловачког удружења. Више о секцијама

Обавештење о новој Наредби Владе Републике Србије о забрани окупљања на јавним местима, у затвореном и на отвореном простору, и начину поступања приликом организовања лова


Обавештавамо све груповође и чланове Ловачког удружења „Карађорђе“ из Тополе да је 06.11.2020. године, донета нова Наредба о забрани окупљања у Републици Србији на јавним местима у затвореном и отвореном простору и да је иста ступила на снагу 07.11.2020. године.

            У складу са овом наредбом, и обавештењем од стране Ловачког савеза централне Србије, ограничава се окупљање на свим јавним местима у затвореном и отвореном простору на 5 особа, уз обавезно ношење заштитне опреме (хигијенске маске и рукавице) и одржавање дистанце између особа најмање 1,5м (најмање 4м2 по особи).

                       Приликом организовања групног лова, а поштујући наведену Наредбу, чланови Ловачког удружења „Карађорђе“ посебно морају да воде рачуна о следећем:

1. На јавном зборном месту (јавно место, место окупљања), не сме да се нађе више од 5 ловаца, укључујући и груповођу. Ово такође значи да на једној дозволи ни у ком случају не сме да се нађе уписано више од 5 ловаца, укључујући и груповођу;

2. Ловцу су дужни да на зборном месту носе заштитну опрему и да не долазе у блиски контакт међусобно;

3. Ловачко удружење „Карађорђе“ из Тополе, обавештава груповође и све чланове, односно учеснике у лову о овој Наредби, путем овог обавештења, друштвених мрежа и званичног сајта Удружења, као и да апелује на све да се прописане мере што више поштују.

 

С` ловачким поздравом  ДОБАР ПОГЛЕД!

 Ловачко удужење „КАРАЂОРЂЕ“ Топола