• Lovište

  Ловиште "Каменица"

  Ловиште "Каменица" је пуно разноврсне дивљачи.
  Конфигурација терена је брдско-планинска што представља идеално станиште за крупну дивљач!
  Више о ловишту

 • Divljač

  Трофејна дивљач

  Велики број трофејне дивљачи је потврда домаћинског газдовања у нашем Ловачком удружењу.

  Више о дивљачи

 • Lovni turizam

  Ловни туризам

  Велики број ловаца туриста у нашем ловишту доказује да су услови за ловни туризам идеални!

  Више о ловном туризму

 • Sekcije

  ЛУ "Карађорђе" Топола
  организовано је у
  4 секције

  Активне секције доприносе квалитетном функционисању Ловачког удружења. Више о секцијама

ОСВЕЋЕЊЕ СПОМЕН ЧЕСМЕ У БЛАЗНАВИ


Ловачко удружење „Карађорђе“, ловци ловачке секције „Блазнавац“ из Блазнаве, подигли су спомен чесму у знак сећања великом ловном раднику Миленку Рудинцу. Миленко је био изузетан човек, добротвор, пријатељ који је својим заслугама остао упамћен на овим просторима, пре свега својим залагањем оставио велики траг у Тополи, Блазнави, Страгарима односно једном речију у срцу Шумадије.

Самим подизањем ове спомен чесме и њеним освећењем, ловци ЛС „Блазнавац“ из Блазнаве имали су циљ да на овај начин се одуже Миленку и да оставе траг за будуће генерације ловаца које долазе да га и они помињу и памте.

Овако једном великом догађају у Блазнави присуствовлали су многобројни гости из многих удружења, већи број ловаца из Гуче, председник СО Гуча, представници СО Топола као и председник Ловачког савеза централне Србије.

Председник ловачког удружења „Карађорђе“ Дејан Марковић положио је венац на спомен чесму испред Удружења у знак захвалности и дужног поштовања према Миленку Рудинцу.

На дан освећења спомен чесме 20. августа, сваке наредне године обележиће се овој догађај у Блазнави као сећање у знак захвалности на великог човека, Миленка Рудинца из Гуче.

Ловачко удружење „Карађорђе“ Топола